Saturday, June 21, 2008

Κροατία-Τουρκία.

Τόσο σχεδόν κρατούν όλες οι χαρές μας. Σαν τη χαρά του έρημου προπονητή της Κροατίας.

6 comments:

dromaki said...

Να υποθέσω ότι είναι και χαρά δική σου η απομάκρυνση από το μπλογκ?
Που χάθηκες φίλε μου?
Καλό μήνα:))

Socrates said...

Ασφαλώς και δεν είναι η χαρά που με απομάκρυνε από το μπλογκ, δρομάκι μου. Έτσι το έφεραν τα πράγματα. Είναι καιρός τώρα που έχασα την επαφή, το touch.Υπάρχουν και κάποιοι λόγοι. Είμαι τρομερά απασχολημένος με χίλια δυο άλλα πράγματα, και με έχει, επίσης κουράσει λιγάκι το γεγονός ότι δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους συνομιλητές μου σ'αυτόν τον περίεργο χώρο του αόρατου.Μοιάζουμε ψάρια που επικοινωνούμε σιωπηλά κάτω από το νερό. Τέλος, άπειρα πράγματα εμφανίζονται και κυκλοφορούν συνεχώς μέσα στο νου μου, που αληθινά δεν ξέρω τι να πρωτογράψω. Και γιατί, άλλωστε; Αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. Μπορεί αύριο να επανέλθω με.. μια βαρύγδουπη παρόλα!Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που με θυμάσαι και ασχολήθηκες μαζί μου.Σε φιλώ! Το ψαράκι σου.

dromaki said...

Καλέ μου socrates δεν είμαστε ούτε ψάρια που επικοινωνούμε κάτω από το νερό ούτε απρόσωποι...
Εχω κάνει αρκετές γνωριμίες με ανθρώπους που πριν ένα χρόνο ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν.Εχω κάνει και καλές φιλίες,συναντιόμαστε τηλεφωνιόμαστε τα λέμε...
Εχει και την καλή πλευρά του το διαδίκτυο αρκεί να θέλουμε να δούμε αυτήν την πλευρά.Αρκεί να θέλουμε...Εσύ όμως απότι καταλαβαίνω δεν θέλεις.Δεν έχεις ούτε ένα e-mail σου αν κάποιος θελήσει να σου γράψει δυο λόγια παραπάνω.Για μένα είσαι απλά ένα ερωτηματικό.Αυτό τον ρόλο διάλεξες δικαίωμα σου.Ο καθένας αποφασίζει τα του εαυτού του.
Ομως μη μιλάς για ψάρια κτλ κτλ...

Σου εύχομαι νάναι όμορφο το βραδάκι σου.:)

dromaki said...

Καλή Χρονιά:))

Socrates said...

Καλή Χρονιά, Δρομάκι μου!

Κατουρημένη ποδιά said...

καλή σου χρονιά Σωκράτη.

καλή χρονιά και σε σένα δρομάκι.

Τα καλύτερα (θέλω να πιστεύω) ότι έρχονται.